Telecom

Geslaagd partnerschap met Telenet Business

Bij Just Connect werken we nauw samen met partner Telenet Business. Waarom die samenwerking voordelig is voor uw onderneming, lichten we hieronder graag toe
Vooraf komen we bij uw onderneming langs en werken we een vrijblijvende analyse uit. Zo kunnen we een gepersonaliseerd pakket samenstellen, waarvan u meteen de vruchten plukt.
voordeelpakketen 1
laatste rends technologie 1

Waarom voor ons kiezen?

Just Connect is dé specialist in telecom- en IT-infrastructuur. Wij zetten alles op punt en voeren geregeld optimalisaties uit om bij te blijven in de digitale wereld die zich continu blijft ontwikkelen. Dankzij onze uitstekende service bent u zeker dat u alle toekomstige uitdagingen op dat gebied moeiteloos aankan.

 Geen idee welke bundels nu écht het winstgevendst zijn voor uw onderneming? Wij selecteren voor u een bundel op maat, zodat u altijd onbeperkt kan bellen en sms’en. Daarbij houden we uw behoefte aan zaken als mobiel internet natuurlijk in ons achterhoofd.

Just Connect houdt in uw plaats de facturen in het oog en verwittigt u meteen wanneer het waardevol kan zijn om aanpassingen door te voeren. Zo kunnen we eenvoudig onverwachte kosten voorkomen.

 

Over een goede en vooral betrouwbare internetverbinding beschikken, kan in deze tijden een belangrijke troef zijn in het bedrijfsleven. Om uw digitale communicatie en systemen op wieltjes te laten lopen, werken wij samen met onze partner Telenet Business. Wij stellen kwaliteit, betrouwbaarheid en toekomstgerichte oplossingen dan ook voorop.

In een tijdperk waarin thuiswerken de norm is, garanderen we u een snelle internet- en telefonieverbinding. We stellen bijvoorbeeld back-uplijnen ter beschikking en verbinden uw telefoonlijnen met online programma’s zoals Microsoft Teams. Een ijzersterke connectiviteit verzekerd!

Aanbiedingen van Telenet

Via de KLIK-deals van Telenet Business kan u precies bepalen waaraan u nood hebt en kunnen we bijgevolg een gepersonaliseerd dienstenpakket voor u samenstellen. Dat resulteert doorgaans in een enorme klanttevredenheid.
 
Daarnaast kan u kiezen voor corporate fibernet, de oplossing bij uitstek voor al uw connectiviteitsproblemen. Wij overlopen met plezier alle voordelen tijdens een kennismakingsgesprek.
12101177 shutterstock 1034001616 scaled

Interesse in een telecompakket?

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze experts!